Breaking Breejens Blog/ Begin Breejen Blog

Den_breejen_2011 Posted by Aart and Geesje den Breejen on Sun, 13 Jul 2008 | Bookmark: digg this Post this to del.icio.us Post this to Facebook

We beginnen gewoon in het nederlands omdat onze nederlandse aanhang al een blog van ons gewend is. Geesje schreef het pas al even kort dat we de site van CMS Ireland zouden gaan gebruiken voor deze manier van bericht geven. Ik hoop dat als je al bericht ontving van de waarbenjij.nu blog nu ook hiervan beicht hebt gekregen. Zo niet dan kun je je hier op de site van CMS ook opgeven voor een bericht voor wanneer wij weer wat nieuws te melden hebben. Dat was even wat praktisch over de veranderingen van de blog. Nu kort wat meer over de veranderingen waar we nu mee bezig zijn. Het is echt een tijd van ontwortelen, om het zo maar te zeggen, als een beetje groen man zeg ik erbij; hopelijk met een beetje kluit. We hebben al heel wat afscheid genomen en zijn daar nog steeds druk mee bezig, iets wat belangrijk is om zeg maar wat kluit over te houden en tussen de bedrijven door zijn we bezig met het sorteren van “Aartse” zaken, in: Meenemen als bagage, meenemen als (zee)vracht, opslaan, verkopen, bruikleen, kringloop en Afvalbrengstation. Degenen die mij een beetje kennen weten wel dat er aardig wat verzameld is over de laatste 6 jaar dus laten we maar zeggen: “we zijn er bijna maar nog niet helemaal”.

First of all I want to say welcome to our English speaking friends.

If you’re able to speak both languages of this blog you’ll find that this won’t be an exact translation of the first bit. Probably in future it will, but we are not there yet (and not everything is easily translated) mainly because we already had a dutch blog somewhere else.

The date of departure is coming close. We’re leaving the 24th of July for Arua were we hope to arive 2 days later on the 26th. As most of you probably don’t know is that I’ve been teaching gardening at secondary level for some years and the proces we’re in might be described as uprooting the family tree. Busy saying Good Bye and busy sorting and packing. Amazing how much stuff somebody can collect over only 6 years, I admit it has to do something with my personality but let’s not talk about that here.

But let’s be honest it’s not all nice but also not all bad. It particulary reminded me of us being pilgrims and not people with a permanent home, and that’s a theme that has always been special to me. As many of you might be going for holidays and be traveling over the coming period or just had one, I hope it has been a good one and as our pastor said tonight that you’ll have found true rest by drawing closer to Jesus.